De Puberruil uitzending Josien Verkleij


 

Josien Verkleij heeft meegedaan aan het Programma Puberruil en er zijn verschillende mooie opnames gemaakt in het dorp, bij de ijsbaan, in t dorpshuis en nog veel meer.
Wij weten nu wanneer de uitzending is, de link erbij van de site van de KRO daar staat al wat informatie op van de uitzending.

KRO Puberruil Z@pp aflevering 1, woensdag 5 januari 2011 om 16.50 uur op Nederland 3
 
Hier volgt de link
http://tienplus.kro.nl/puberruil_zapp/2011/1-carolien-en-josien/carolien-en-josien-intro.aspx
 

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.
------------------

Modeprinses Carolien ruilt met boerendochter Josien

KRO Puberruil Z@pp aflevering 1, woensdag 5 januari om 16.50 uur op Nederland 3

 

Carolien

12-jarige Carolien woont samen met haar ouders en zus in een knus huis in Enschede. Een leven zonder spiegel is ondenkbaar en een week niet geshopt, is een week niet geleefd.

Deze vrolijke flapuit vindt dieren vies en gruwelt van het boerenleven. Veel liever gaat ze cocktails drinken in de stad of houdt ze catwalk-shows in winkels met haar vriendinnen.

 
  Carolien heeft ook een stoere kant. Ze is een uitblinker met waterskiën en kan niet wachten om te gaan bungee-jumpen. Maar dan natuurlijk wel graag met de juiste lipgloss op.  
     
  Wat vindt Carolien van het harde werken en de koeienpoep op de boerderij? Vallen de jongens in de dorpssoos als een blok voor deze stadse prinses? Zal Josien het kunnen vinden met de vriendinnen van Carolien? Houdt ze zich staande als ze een modeshow moet lopen op hoge hakken?  
       
 

Josien

Josien van 12 woont met haar ouders, broertje en zusje op een grote boerderij in Nieuw Balinge, vlakbij Hoogeveen. Samen met de jongens en meisjes uit het dorp, die ze allemaal kent, vermaakt ze zich prima.

Voetballen, touwzwaaien op de hooizolder, kikkers vangen en met de brommer door de modder crossen; Het maakt Josien niks uit als ze vies wordt. Dat komt goed uit, want op de boerderij moet ze de handen flink uit de mouwen steken.
 

 
  Regelmatig staat ze ’s ochtends vroeg de koeien te voeren of de stal uit te mesten. Deze stoere meid weet van wanten en is niet bang om op te treden in de buurtsoos of een enge spooktocht over de Drenthse hei te ondernemen. Van één ding moet ze niks hebben: “Tutjes. Niks an.” .