Plaatselijk Belang "De Vooruitgang" Nieuw Balinge
.
Secr. A. Wielink, Voornweg 10, 7938 RC Nieuw Balinge
Rabobank Westerbork: 3694.00.453
K.v.K. Meppel nr: V046297
 
   
 

A.E.D. -de Breistroeken overgedragen aan Plaatselijk Belang

 
Op Vrijdag 25 februari 2011 is door de Vereniging van Eigenaren "De Breistroeken" Nieuw Balinge de A.E.D. overgedragen aan Plaatselijk Belang.

DE A.E.D. is destijds gewonnen met de prijsvraag van RTV Drenthe’s Trektocht. Door een andere naam te bedenken voor zo’n A.E.D. Het bestuur heeft toen de naam RIKKETIKDEUSIE bedacht. Dit bleek van alle ingezonden namen de winnaar te zijn. Zo kwam het park De Breistroeken als eerste in Nieuw Balinge in het bezit van een A.E.D. Later kreeg Plaatselijk Belang ook twee A.E.D.’s aangeboden door het Rabo Fonds.

Herma Bruinenberg en Aaldert Kroezen onthullen de bekende A.E.D.-sticker op 29-11-2008

Om de organisatie voor cursussen en onderhoud te coördineren,is in vooroverleg met Plaatselijk Belang besloten om de A.E.D. van de Breistroeken over te dragen aan Plaatselijk Belang. De A.E.D. blijft op De Breistroeken.

Binnenkort wordt er een buitenkast geplaatst, zodat iedereen met een Certificaat bij de A.E.D. kan Het uiteindelijke doel van deze Aktie is om alle A.E.D.’s aangesloten te krijgen op de 1 1 2 meldkamer. Wij hopen hiermee, als er wat mocht gebeuren deze A.E.D. ook op een goede manier zal bijdragen om mensenlevens te redden. Al hopen wij natuurlijk dat de A.E.D. zo weinig mogelijk gebruikt behoeft te worden.

P.S door lobby van een paar bestuursleden zijn op het PARK ruim TWINTIG nieuwe leden voor Plaatselijk Belang aangemeld.

Afz. Aaldert Kroezen