Plaatselijk Belang "De Vooruitgang" Nieuw Balinge
 
   

Demo en Workshop Streetdance

 

BUURTACADEMIE NIEUW BALINGE!   17 Oktober 2009

Veel kinderen en ouders waren stipt op tijd in “De Heugte” voor de Demonstratie en Workshop STREETDANCE!     Na een oproepje hadden zich 22 kinderen aangemeld. Wij vroegen ons af: weet iedereen wel waar ze aan beginnen?  Vandaar dat het ons een goed idee leek om dit te organiseren. Zien en “proeven” hoe het gaat? Ongeveer 30 kinderen en jongeren van Fitnes Studio Body Art  te Beilen waren aanwezig en gaven een daverende demonstratie Streetdance.

Daarna mochten onze kinderen meedoen aan de workshop en daar werd goed gebruik van gemaakt ± 30 kinderen stonden op de vloer en na een kwartiertje zag je er al een redelijke dans uitkomen. Overigens dit onder leiding van Annerieke de Vos en Daniëlle Wichers die vol vuur en enthousiasme de kinderen meenamen in de sfeer van streetdance. SUPER! Zo als deze twee leuke meiden iedereen in beweging kregen. Na afloop konden de kinderen alsnog beslissen of ze door wilden gaan of er toch vanaf zagen?

Op dit moment hebben we 30 aanmeldingen. We gaan starten in 2 groepen, Voorlopig een sessie van 10 lessen!  De kosten zijn € 1,50 p.p. per les!  Daniëlle gaat de lessen verzorgen op Zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur!  Iedereen die genoteerd staat krijgt nog bericht hierover.

Leuk was dat ook Harry Tijms van ( welzijn Midden – Drenthe ) aanwezig was. Welzijn MD vond het een heel goed idee,  ze wilden  de kosten van deze middag voor hun rekening nemen. Nou dat past ons natuurlijk wel. Jacob Stempher was gevraagd om foto’s te maken, binnenkort kunt u zien op de site hoe enthousiast iedereen bezig was. Jacob ook weer bedankt voor de medewerking. Verder waren er nog meer ouders met een fototoestel wellicht sturen ze alle plaatjes door naar Bram? Dat hopen we dan maar. Een ding is zeker: dit was een goed idee en een gezellige middag!

We wensen alle kinderen veel plezier bij de streetdance lessen en ………een optreden aan het einde van dit jaar??? Zit er vast en zeker in!  U hoort van ons.

Namens de werkgroep Buurt Academie Nieuw Balinge  TOT ZIENS! Jose Post


 foto's: Jacob Stempher