foto's: Jacob Stempher


Schoonheids specialist, Visagie, Manueel pratizijnฎ, Shiatsu therapie, Voetreflexzone therapie, Segmentale massage therapie, Massage therapie, Dorn methode therapie, Sport massage, Medical taping concept

Studio Tyara - Praktijk voor schoonheids behandeling en massage therapie.

 

De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichts behandeling, die uitgaat van een beenlengte verschil, het beenlengte verschil wordt geheel of grotendeels opgeheven en de wervels weer op de plaats gezet, ook worden alle gewrichten behandeld.

De Dorn methode kan gebruikt worden bij ziektes, aandoening die direct of indirect verband houden met de wervelkolom.

 

Hot stone massage.

Een ontspannende massage met etherische olie en warme stenen.

 

Huid verbeterende en verzorgende behandelingen: -epileren -harsen

Specialisaties: –elektrisch epilatie  -acne  -fruitzuur behandeling  -visagie

Depositair: Tyro – Medex – Make up studio – Tyara cosmetics

 

Voetreflexzone therapie

Voetrelexzone therapie is een natuurlijke massage techniek, die het lichaam aanzet tot zelfgenezing.

In de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met organen, klieren, spieren enz. in het lichaam. Als deze lichaamsfuncties niet goed functioneren, is dat terug te vinden in de voet, als zeer gevoelige zones en/of kleine zuur kristallen die blokkades veroorzaken in de energie stroming.

Als deze reflexpunten gemasseerd worden, worden deze blokkades opgeheven en de corresponderende organen, klieren, spieren enz. Aangezet tot het beter functioneren, vermindering van klachten en/of genezing

Zie voor evt. te behandelen klachten onder Shiatsu therapie.

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie is een natuurlijke, manuele acupressuur behandelingsmethode die deel uitmaakt van de traditionele oosterse geneeskunst .Binnen deze geneeskunst ziet men de mens als eenheid.

Shiatsu betekend letterlijk vingerdruk, door met de duimen, vingers en ellebogen druk uit te oefenen “Tsubo” punten, (in de westerse geneeskunst tenderpoints), die door meridianen met elkaar verbonden zijn, brengt men de totale energie circulatie weer in balans.

Shiatsu en Voetrefexzone therapie heeft een gunstige invloed op klachten van:

-bewegingsapperaat – pijnen - spijsvertering – ademhaling - uitscheiding – menstruatie - hart, bloedvaten – zenuwstelsel - stress – psychische klachten.

 

Sport of therapeutische massage

Een manuele therapie die sinds mensenheugenis beoefend wordt en die door zijn tijd zijn gezondheidsbevorderende werking bewezen heeft.

Massage therapie is een mix van verschillende technieken en behandeling methodes uit de sport- segmentale- tijgerbont en bindweefselmassage.

Een massage behandeling kan zowel preventief (ontspanning/stimulaties) als gericht (bij specifieke klacht) toegepast worden.

Evt. klachten - algemene spierspanningen – spierpijnen - hoofd – rug – nek – gewrichtspijnen - rsi – frozen scholder

Tot het werkgebied van de sport masseur behoort ook:- herstel bevorderende oefeningen

-warming up/cooling down advieze  -bandageren preventief of na blessure   -Medical taping concept