Kindercarnaval bij de Kinderclub,  21-02-2007

Foto's: Sofia Seuninga


NIEUW BALINGSE KINDEREN VIEREN CARNAVAL

Woensdag 21 februari jl. was het weer zover. De kinderen uit Nieuw Balinge vierden in het dorpshuis ’De Heugte’ de jaarlijkse carnaval. Zo’n 67 kinderen hadden samen met hun ouders weer heel erg hun best gedaan om zo mooi mogelijk verkleed naar het feest te komen.

1e prijs Vera Hidding – Heks * 2e prijs Samantha en Belinda Mulderij – Bijen * 3e prijs Eline ’t Hoen – Lieveheersbeestje * 4e prijs Elisa Hidding - Nar

Vele cowboys, prinsessen  en clowns passeerden de revue.

de jury

Voor de jury, bestaande uit Hennie Mos, Gré van den Berg en Zwaantje Meinen, was het een bijna onmogelijke taak om uit al deze kinderen de vier mooiste creaties te zoeken.

   

   

   

 

Na lang beraad was het dan toch gelukt en konden de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De eerste prijs was voor Vera Hidding, zij kwam verkleed als heks. De twee zusje Samantha en Belinda Mulderij gingen met de tweede prijs naar huis. Zij kwamen verkleed als bijen. Voor Eline ’t Hoen als lieveheersbeestje was de derde prijs weggelegd en de vierde prijs ging naar Elisa Hidding die als nar verkleed ging. Na de prijsuitreiking werd de jury bedankt voor het uitvoeren van deze verschrikkelijk moeilijke taak. De dames kregen alle drie een leuke attentie mee naar huis.

 

Limbodansen

Ook werden er nog enkele muzikale spelletjes gespeeld en konden de kinderen laten zien hoe goed ze konden dansen. Voor al deze onderdelen konden de kinderen ook nog leuke prijsjes winnen.

 

Even wat eten en drinken

Tussendoor kregen de kinderen patat en ranja aangeboden wat ze zich goed lieten smaken.

Aan het eind van de middag werd traditiegetrouw een groot net met ballonnen losgelaten boven de hoofden van de kinderen. En met het nodige lawaai en geknal kwam aan deze middag al weer een eind.

De organisatie, die in handen was van de Kinderclub en de carnavalsvereniging ‘De Rampestampers’, spreken van een leuke, gezellige en vooral geslaagde middag.

Hier volgt de uitslag van de prijzen voor de muzikale spelletjes:

Limbodansen (4 t/m 7 jaar)

1e prijs Marinde de Weerd, 2e prijs Anilla Mekkes, 3e prijs Robian Hooyer

Limbodansen (8 t/m 12 jaar)

1e prijs Aline Koekoek, 2e prijs Nadine Doldersum, 3e prijs Bianca Prins

Muzikale getallen (allemaal)

Astrid Prins, Noa v/d Woude, Josien Verkley, Elisa Hidding, Caitlin Adamse

Mooiste dansen

1e prijs Samantha Hooyer, 2e prijs Jennifer Span, 3e prijs Maureen Oelen