Foto's Modeshow C & A 2005(1)


foto's: Geke Strijker

13 okt. 2005

Modeshow C&A na 25 jaar opnieuw in  DORPSHUIS "DE HEUGTE"

De modeshow van C&A en Vrouwen van Nu te Nieuw Balinge is voortreffelijk verlopen, in een ontspannen,  gezellige en ongedwongen sfeer! Exact 25 jaar geleden presenteerde C&A ook een modeshow in Nieuw Balinge, de Ronde Theaterzaal was toen net (af)  gebouwd en de accommodatie voldeed perfect voor een modeshow.  Het toenmalige  bestuur van de Ned. Bond van Plattelandsvrouwen had gewoon de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Dhr. Ophof van C&A te Assen of er een modeshow georganiseerd zou kunnen worden. De leden wilden wel als model fungeren en zo was de zaak snel rond.

Nu 25 jaar later is dezelfde vraag weer bij C&A neergelegd en gezien de positieve herinneringen was men ook nu "in" voor een Modeshow te Nieuw Balinge. Zo'n 75 medewerkers  van C&A en Vrouwen van Nu te Nieuw Balinge met hun kinderen en / of kleinkinderen  hebben onder leiding van Henri Huiting C&A Hoogeveen en Monique Henzen van C&A te Assen een daverende show voor het voetlicht gebracht. De Modellen varieerden in leeftijd van 3 tot ruim 80 jaar!  De kleding was van diverse bekende merken welke C&A in haar collectie heeft, Canda, Clock house, Yessica enz.   De Kinderen en of kleinkinderen van de Leden van Vrouwen van Nu, showden hun kleding vol verve op muziek van K3 dansten ze over de" Cat walk" alsof het hun dagelijkse werk was, het publiek applaudisseerde mee op de muziek en de kinderen genoten zichtbaar!  Voor de Jongens  14, 17 en 18 jaar oud, was bijzonder veel respect, samen met de dames van boven de 60 en zelfs de oudste deelneemster van 80 jaar, stapten ze in prachtige kostuums  met de dames over de catwalk, waarmee ze veel bijval  oogsten van het publiek!  De grote damesgroep showde kleding in de  maten XS tot XXL,  in de warme herfst en winter tinten ze presenteerden zich voortreffelijk in de betaalbare kleding die vanaf nú  te koop is, bij C&A Assen, Emmen en Hoogeveen.

Ook Dhr. T. Ophof van C&A Assen welke 25 jaar geleden de show in Nieuw Balinge verzorgde kon het niet na laten, en was ook aanwezig in Dorpshuis "De Heugte" mede door zijn toedoen was er al snel de toezegging om na 25 jaar  op herhaling te gaan, met de Modeshow in Nieuw Balinge!

De kinderen werden door C&A beloond met een mega zak snoep en de overige modellen werden rijkelijk in de bloemetjes gezet, de finale was dan ook een groot feestelijk spektakel, het publiek bleef luid klappen tijdens het dankwoord aan allen die zich hadden ingezet voor deze Show!

Vrouwen van Nu te nieuw Balinge kan terugzien op een zeer geslaagde show, zo'n 300 mensen waren aanwezig in "De Heugte"als deelnemer aan de show of als gast om te genieten. De zaal was helemaal ingericht naar de tijd van het jaar, pompoenen, planten in herfstkleuren, mais en diverse decoraties in stijl, dit was  mogelijk gemaakt door Tuin centrum J.Voortman uit Oranje, en gerealiseerd door Teun Booy.De zaal zat dan ook prop en prop vol, helaas heeft men  een aantal
mensen moeten teleurstellen om ook het veiligheidsaspect te kunnen waarborgen konden er écht niet meer toeschouwers bij! Een bijzonder uitstekend verzorgde en spectaculaire Modeshow zowel voor toeschouwers als deelnemers / sters! Ook deze show zal  nog lang heugen en zorgen voor veel positieve reacties.

Het bestuur van Vrouwen van Nu  afdeling Nieuw Balinge is bijzonder trots op het feit dat vele vrijwilligers bereid waren mee te werken aan de totstandkoming van deze groots opgezette Modeshow, met dank aan C&A, en in het bijzonder aan Henri huiting Hoogeveen en  Moniek Henzen Assen. Wat hebben ze samen veel WERK verricht om alles perfect te laten verlopen. Pluim  voor deze twee Mensen HENRI EN MONIEK!

Met Dank aan: tuincentrum Voortman, Kapsalon Therese, Studio Tyara, Toneelver. V.D.O. en al die andere vrijwilligers voor de medewerking, het aankleden en inrichten van de zaal, enz. enz. Vrouwen van Nu te Nieuw Balinge wil langs  deze weg graag iedereen heel hartelijk danken voor hun inzet bij de zeer geslaagde modeshow anno 2005!